Predstavitev šole

Srednja šola Izola  je nastala z združitvijo dveh šol – Srednje gostinske  in turistična šole Izola ter Srednje zdravstvene šole Izola.  Združitev je bila opravljena  2.januarja 2013.

Šola je organizirana kot enovit zavod, vendar so znotraj zavoda organizirane 3 enote:

Šola : kjer se na lokaciji v Izoli izobražujejo bodoči gostinski in turistični delavci (gastronom hotelir, gostinsko-turistični tehnik, gastronomski tehnik) ter vzgojitelj  predšolskih otrok, na lokaciji ob bolnišnici pa se izobražujejo za poklic srednja medicinska sestra/srednji zdravstveni tehnik in za poklic kozmetični tehnik
Dom : tako za dijake naše šole, zadnja leta pa tudi za študente.

Gostinska dejavnost : restavracija in hostel v času poletnih počitnic

Na šoli poteka tudi izobraževanje odraslih.V programih, ki jih izvajamo, udeleženci izobraževanja ob delu dograjujejo svojo znanje, izmenjujejo izkušnje, ali pa zaradi potreb svojega poklicnega dela in osebnega razvoja pridobivajo znanje in spretnosti. Na šoli poteka izobraževanje odraslih v oddelkih ob delu in kot občani. Občani pa se lahko izobražujejo za vse poklice, ki jih izvajamo na šoli.
Vse naše učilnice so opremljene tako, da omogočajo sodoben pouk, specializirane učilnice pa izvajanje specifičnih dejavnosti.

(Skupno 3.577 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost