Odličnost na GTZ Portorož, 2018

btr

Tudi letos je naša šola sodelovala na tekmovanjih v okviru 65. Gostinsko turističnega zbora v Portorožu. Tudi letos so naše dijakinje in dijaki dosegli odlične rezultate.

Ekipo strežbe so zastopale Irena Lea Dobovšek, Reni Jakomin in Tinkara Vidmar, pod mentorstvom prof. Branka Miklobušca. Dosegli so zlato priznanje in zlato kolajno za 1.mesto po skupnem seštevku točk.

Kuharsko ekipo so zastopali Polona Ličen, Ninan Fatur in Nik Mohorčič, pod mentorstvom prof. Milice Živkovič. Dosegli so srebrno priznanje.

Turizem so zastopale Aida Eminović, Sara Jurinčič in Eva Čanadi, pod mentorstvom prof. Alenke Lodrant. Prejele so priznanje za sodelovanje.

Poleg tekmovalnega dela je naša šola sodelovala pri sami organizaciji dogodka kot pomoč pri raznih tekmovanjih in dogodkih za kar se dijakom iskreno zahvaljujemo, tekmovalcem in mentorjem pa iskrene čestitke za osvojene dosežke.

[ilink url=”http://solskakronika1.splet.arnes.si/2018/10/10/gtz-portoroz-2018-utrinki/” style=”tick”]utrinki iz letošnjega GTZ-ja so na zavihku KRONIKA[/ilink] .

 

(Skupno 833 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost