1.mesto na področnem tekmovanju v rokometu za dijakinje

POROČILO S PODROČNEGA TEKMOVANJA V ROKOMETU ZA DIJAKINJE

Področno tekmovanje v rokometu za dijakinje je potekalo v sredo, 7. 11. 2018 v športni dvorani Bonifika Koper. Sodelovale so Šolski center Srečka Kosovela Sežana, Srednja šola Izola ter domačin – organizator Srednja ekonomska poslovna šola Koper. Opravili smo žreb in se dogovorili o osnovnih pravilih ter poteku tekmovanja.

Prvo tekmo smo odigrali s Šolskim centrom Srečka Kosovela iz Sežane ter zmagali z rezultatom 20 : 16, polčas 11 : 6. Dekleta so se izkazale z nekaterimi lepimi akcijami in doseženimi goli, prav tako so bile uspešne tudi v obrambnih elementih.

Drugo tekmo so odigrale domačinke Srednja ekonomska poslovna šola Koper proti Šolskemu centru Srečka Kosovela iz Sežane. Tudi na tej tekmi so bile boljše domačinke in zmagale z rezultatom 13 : 9, polčas 7 : 5, vendar se je ekipa iz Sežane tudi izkazala z nekaterimi lepimi rokometnimi potezami.

Zadnjo tekmo smo odigrali Srednja šola Izola in Srednja ekonomska poslovna šola Koper. Tekma je bila cel  polčas izenačena, kar kaže tudi rezultat 7 : 7, v drugem polčasu pa so domačinke naredile preveč napak in so naše igralke uspele doseči nekaj zadetkov iz protinapadov. Tekmo smo zmagali z rezultatom 17 : 11 in se uvrstili v četrtfinale državnega prvenstva za srednje šole.

Sledila je podelitev pokalov in medalj ekipam ter skupinsko slikanje.

Šolo so zastopale naslednje igralke: Ziba Suzana, Hodžić Sara, Rebec Mija, Arnautović Alma, Bytyqi Mergime, Vujmilovič B. Martina, Nadarević Tajra, Kukaj Alejna, Horvat Nika, Mišan Aleksia

VRSTNI RED:

  1. mesto SREDNJA ŠOLA IZOLA
  2. mesto SREDNJA EKONOMSKA POSLOVNA ŠOLA KOPER
  3. mesto ŠOLSKI CENTER SREČKA KOSOVELA SEŽANA

skupinska slika:

(Skupno 599 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost