ZLATI MATURANTI NA SREDNJI ŠOLI IZOLA

Kljub omejitvam in posebnim razmeram, ki so nastale zaradi širjenja corona virusa, smo na Srednji šoli Izola uspešno izpeljali poklicno maturo in se zelo razveselili njenih rezultatov.

Tako je bil torek, 7. 7. 2020, prav poseben dan za 6 naših dijakinj in dijaka, saj so zvedeli, da so postali zlati maturanti letošnje generacije in na poklicni maturi, ki so jo opravljali iz štirih predmetov, dosegli 23 oziroma 22 točk od 23 možnih. Tako sta Asja Huremović in Ana Mittendorfer programa Predšolska vzgoja in Anton Svetlin, ki je obiskoval program Zdravstvena nega, dosegli vse možne točke in postali diamantni maturanti. Tik za petami so jim z 22 točkami Amanda Bucik in Isabel Felluga programa Predšolska vzgoja in Kristina Perić, dijakinja programa Gastronomije in turizma. Dokazali so in prav tako ostali dijaki, da krizne razmere niso ovira za uresničitev sanj in tako so jim vrata v poklicni svet odprta.

Na svečani podelitvi maturitetni spričeval, ki je bila zaradi znanih razlogov manj svečana, a toliko bolj ganljiva, smo se z njimi veselili učitelji in delavci šole v upanju, da bodo naslednje generacije še boljše in da bodo znanje, ki so ga pridobili v 4 letih šolanja, čim boljše uporabili.

(Skupno 967 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost