Zimski športni dan, januar 2016

V četrtek, 21. 1. 2016 smo organizirali 2. športni dan. Dijaki so imeli na izbiro kar nekaj aktivnosti, in sicer smučanje na Krvavcu, drsanje na Bledu, zimski pohod okoli Blejskega jezera, pohod po obalnem zaledju ter igre z žogo – dekleta odbojko, fantje mali nogomet.

Vreme nam je šlo na roko, saj je bil lep, sončen, pa tudi mrzel dan, kar se za ta čas tudi spodobi. Te pogoje so lepo izkoristili smučarji na Krvavcu, pohodniki okoli Blejskega jezera in obalnega zaledja ter drsalci, ki so se zbrali v kar lepem številu.

Tudi športne dvorane so bile polne dijakov in dijakinj, kjer so se odigrale tekme med oddelki v malem nogometu in odbojki.

Pri tekmovanju v odbojki je sodelovalo kar 13 ekip. Po opravljenem žrebanju, smo ekipe razdelili v dve skupini, in sicer v skupini A je bilo 6 ekip,v skupini B pa 7. V vsaki skupini je ekipa odigrala z vsako 1set do 21 točk. Tekme so bile borbene, lepe, prav tako je bilo tudi vzdušje na tribunah, kjer so se ekipe bodrile.

V dvorani v Kraški ulici, so dijaki odigrali 18 tekem v dvoranskem nogometu. Tekme so bile zelo izenačene , kar pričajo retultati posameznih tekem. Veliko fair playa in korektnosti med igralci, je ob veliki borbenosti ekip in požrtvovalnosti posameznikov omogočilo, da je turnir potekal nemoteno z lepimi akcijami in z veliko lepimi zadetki. Člani zapisničarske mize in sodnika, so skrbeli za tekoče statistične zapise golov, točk, strelce in razporede tekem. Pohvale gredo vsem sodelujočim za lep športni dogodek in zanimiv končni vrstni red turnirja, ki se je končal s finalno tekmo, v kateri smo zmagovalca dobili šele po streljanju kazenskih strelov.

nekaj fotografij:

(Skupno 777 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost