20. Festival Več znanja za več turizma

V sredo, 15. februarja 2023, bo na sejmu Alpe-Adria potekal festival na temo Športna doživetja bogatijo mladinski turizem, ki ga vsako leto organizira TZS.

Na mednarodni festival so se prijavile tudi naše dijakinje iz 4.GTT, Anis Špiljak, Katarina Vogrin in Tina Furlan pod mentorstvom prof. Katje Eržen. Dijakinje tekmujejo s pisno predstavitvijo turističnega produkta (nalogo), izdelavo promocijskega spota in predstavitvijo turističnega proizvoda, ki bo potekal na turistični tržnici v času sejma Alpe-Adria na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Priprava naloge temelji na tržnem pristopu, ki služi za oblikovanje celovitega turističnega proizvoda in ima potencial dejanske uresničitve z izdelanim trženjskim načrtom. S turističnim proizvodom SOČAADRENALIN želijo dijakinje popestriti turistično ponudbo goriške regije in izboljšati prepoznavnost destinacije skozi športne aktivnosti, namenjene mladinskemu turizmu.

Za videospot lahko glasujete na spletni strani TZS https://turisticna-zveza.si od 7. do 15. februarja (glasujete s klikom na gumb Oddaj svoj glas, ki se nahaja ob posnetku).

Dijakinjam želimo uspešno zastopanje šole na 20. mednarodnem festivalu Več znanja za več turizma.

(Skupno 108 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost