DRŽAVNO TEKMOVANJE V AKROBATIKI, 2015/2016

NAŠA EKIPAV Izoli je v sredo, 9. 12. 2015 potekalo šolsko državno tekmovanje v akrobatiki za osnovne in srednje šole. Srednjo šolo Izola sta zastopali ekipa deklet v sestavi Neža Simčič, Rebeka Grižon, Erika Primožič in Brigita Švab. Ekipo fantov so zatopali Erik Flego, Maj Vegnuti in Aljaž Lavrič. Tako fantje kot tudi dekleta so se odlično odrezali. Po prikazanem obveznem elementu so sledili še trije obvezni skoki iz preglednice skokov, ki jih je nato sodnik ocenil. Po seštevku točk vseh nastopajočih ekip je prvo mesto med dijakinjami zasedla Srednja šola Izola. Med posameznicami se je izvrstno izkazala Rebeka Grižon, ki je z najboljšo predstavo med vsemi tekmovalkami zmagala. Neža Simčič je tekmovanje končala na 6. mestu, Erika Primožič na 32. mestu, Brigita Švab pa na 39. mestu.

Lepo so presentili tudi naši fantje, ki so v prvem ekipnem nastpopu zasedli skupno drugo mesto. Maj Vegnuti je med posamezniki tekmovanje končal na odličnem tretjem mestu, Erik Flego je bil četrti, Aljaž Lavrič pa 13.

Za prikazane nastope in izvrstne uvrstitve na državnem tekmovanju vsem nastopajočim dijakom iskreno čestitamo!

Ogled slik je možen v galeriji.

Izola, 10. 12. 2015                                                                                                                                 Aktiv ŠVZ

(Skupno 652 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost