5. državno tekmovanje Z znanjem do lepote:

2 zlati priznanji, 1 srebrno priznanje

Na 5. državnem tekmovanju Z znanjem do lepote, ki je potekalo v soboto, 24. 3. 2018, na Srednji šoli Izola je 21 dijakinj programa Kozmetični tehnik pod mentorstvom Žaklin Lazar tekmovalo v  petih kategorijah, naravna manikira, permanentno lakiranje, Nail art v škatlici na temo Oljčna vejica miru in svobode, ličenje na temo Charleston na ladji Rex, celostna podoba na temo Bela izolska golobica. Na tekmovanje so se skrbno pripravljale, njihov vloženi trud je bil poplačan, saj so se odlično odrezale.  Dosegle so  dve prvi mesti, eno drugo mesto

 

Na prvo mesto v kategorije Nail art v škatlici se je se pod mentorstvom Žaklin Lazar uvrstila Lorena Delbello.

Na prvo mesto v kategoriji celostna podoba so se uvrstile Karen Podvršček, Maja Zugan, Martina Dodič, Sara Vičič, v skupini je kot model sodelovala Ana Marc.

V kategoriji permanentno lakiranje je pod mentorstvom Žaklin Lazar  drugo mesto  dosegla Lorena Delbello,  njen model je bila Valentina Valčič.

 

Vsem udeleženkam tekmovanja, njihovi mentoric še enkrat iskreno čestitamo za izjemne dosežke in sodelovanje. Vsem skupaj želimo še veliko nadaljnjih uspehov.

(Skupno 335 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost